Защитата на личните данни на всеки потребител е от изключителна важност за Саше Вучков.

Тази политика описва как обработваме данните Ви и какви са мерките, които предприемаме, за да ги защитим, къде и как събираме Вашите лични данни, както и кои са Вашите права относно информацията, която съхраняваме за Вас.

1. КАКВА ИНФОРМАЦИЯ СЪХРАНЯВАМЕ И ОБРАБОТВАМЕ?

Ние събираме следните лични данни:

  • Собствено и по ваш избор фамилно име;
  • Електронна поща (имейл);
  • Телефон за контакт.

Саше Вучков не обработва лични данни за лица под 18 години без съгласието на техните родители или законни представители.

2. ЦЕЛИ, ЗА КОИТО ИЗПОЛЗВАМЕ ДАННИТЕ

Ние използваме Вашите лични данни за една, няколко или за всички от тези цели:

  • – За да Ви изпратим отговор на отправено от Вас запитване.
  • – За да Ви доставяме бюлетин и новости на посочен от Вас имейл адрес.
  • – За да Ви информираме за статуса на Вашите поръчки.
  • – За да Ви доставим закупени от Вас дигитални продукти

2. С КОГО СПОДЕЛЯМЕ ВАШИТЕ ДАННИ?

Ние работим с партньори, които могат да обработват Вашите лични данни от наше име, но само в случай че отговарят на нашите стандарти за съхранение, обработване и защита на данните. Това могат да бъдат банки, телекомуникационни компании, хостинг компании,  куриерски или пощенски компании, които доставят документи или други пратки от името на Саше Вучков.

За да обработваме анонимните статистики от посещенията на сайта ни, използваме услугата Google Analytics, предоставяна от Google. 

За да ви доставяме бюлетин и новости, използваме  услугите на платформата ConvertKit.

3. КАК ЩЕ ПОЛУЧАВАТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАШИТЕ ПРОДУКТИ, ПРОМОЦИИ, ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ И ДР.?

Можете да получавате информация за нашите продукти, промоции и предстоящи събития като собственоръчно посещавате нашия уеб сайт или като се абониране за нашия бюлетин, предоставяйки име и имейл адрес.

4. КАКВА Е НАШАТА ПОЛИТИКА ЗА БИСКВИТКИТЕ?

Бисквитките са малки текстови файлове, които се запазват на вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате даден уеб сайт. 

Ако имате нужда от повече информация какво представляват те, кликнете на този линк.

Бисквитките, които се запазват на вашето устройство, когато разглеждате нашия сайт служат за обезпечаване на неговата техническа изправност и за статистически цели,  при които събираме информация за посещението ви анонимно. 

За статистически цели използваме Google Analytics с включено анонимизиране на вашия IP адрес, което означава, че не събираме никакви ваши лични данни за нашата статистика и не използваме ваши лични данни, за да ви профилираме.

5. КАКВИ СА ВАШИТЕ ПРАВА ВЪВ ВРЪЗКА С ДАННИТЕ ВИ?

Ако сте разрешили обработката на Ваши лични данни от Саше Вучков, Вие разполагате със следните възможности по всяко време:

  • – достъп до предоставените от Вас лични данни и информация, свързана с тяхното обработване, след съответното установяване на самоличността;
  • – право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни;
  • – правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;
  • – право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на получаване на електронен бюлетин и други маркетингови комуникации;
  • – право на жалба до Комисия за защита на личните данни, ако считате че са нарушени Вашите права за защита на данните.

Всяко едно от правата може да бъде упражнено чрез изпращане на имейл на електронен адрес: hello@sashevuchkov.com.

6. ЗА КАКЪВ ПЕРИОД СЪХРАНЯВАМЕ ВАШИТЕ ДАННИ?

Ние съхраняваме и обработваме данните Ви в съответствие със закона и не ги задържаме за по-дълго, отколкото е необходимо. След постигане на целта, за която сме събрали Вашите данни, Саше Вучков ги унищожава, освен ако действащото законодателство не предвижда друго.

7. ЗАЩИТА НА ДАННИТЕ

Ние третираме Вашите лични данни като строго поверителни. За да ги защитим, предприемаме редица предпазни мерки, включващи административни, технически и физически мерки.

8. КОНТАКТ С НАС

Ако искате да упражните което и да било от правата си, или ако имате въпроси, свързани с тази политика или с начина, по който се обработват Вашите лични данни, моля, свържете се с нас чрез имейл на адрес hello@sashevuchkov.com.

9. ПРОМЯНА В ПОЛИТИКАТА

Възможно е периодично да актуализираме настоящата политика. При промяна в нея на уеб сайта sashevuchkov.com ще бъде публикувана нейната актуализация. Ако промените, които направим са съществени, можем да публикуваме и съобщение на сайта.

Последната промяна на настоящата политика за защита на личните данни е направена на 03.05.2020 г.