В едни от най-богатите времена на цивилизацията ни, когато сме удвоили продължителността на живота си; Когато сме надвили всеки звяр, повечето болести и гледаме към звездите, за да покорим вселената… 

В същото това време на високи технологии и наука, която може да даде отговор на почти всеки въпрос, съвременният човек сякаш е вечно тревожен. Вечно несигурен в своето бъдеще.  

Все не му достига нещо, за да успокои ума си, за да почувства спокойствие, за да бъде щастлив.

Отказвам да се примиря с тази реалност…

И затова съм си поставил за цел не просто да се измъкна от нея, колкото да се почувствам по-добре. Но искам да участвам в нейното разбиване на парчета, които никога повече не могат да бъдат сглобени.

Затова реших да документирам и споделя резултатите от моето търсене на онези идеи, похвати и хора, които ни помагат да се насладим на радостта от живота в един свят, подчинен на хаоса. 

Това ще си говорим в този блог. 

Но кой всъщност съм аз?

Казвам се Саше Вучков и работя като уеб програмист.  

През годините не винаги съм се занимавал с това професионално, но програмирането за мрежата винаги е било част от живота ми.

За щастие, и не съм оставал без възможност или поводи да го правя.

Освен това обичам да се занимавам с дигитален маркетинг и обичам да пиша есета.

Така че този блог не е просто параван, зад който се кроят планове как да ви се продаде поредния онлайн курс или пък билет за мега събитие.

Ще дам всичко от себе си този блог да бъде принос…

Моят принос за по-добро настояще.

Поздрави,
Саше Вучков